2012. március 30., péntek

Sure Azure & Gleam In Blue

Sziasztok!
Ígérem legközelebb már nem kék körmökkel jövök, de Bregje blogján böngésztem és nála láttam ezt a színpárosítást, rohantam is, hogy megvegyem a Gleam in Bluet és muszáj volt kipróbálni. Remélem nem unjátok még, és tetszik nektek is!

Kellékek:

Alaplakk, Essence Colour&go 74 Sure Azure, Essence Colour&go 75 Gleam in Blue, Konad m57-es mintalemez, fedőlakk.



Nagyon tetszett már ez is, de a színek miatt olyan uncsinak tűnt, gondoltam valamivel feldobom, tehát....


Jött a ragasztó és....


... mindent vitt. :D
Ez lett belőle:




Na milyen? :D

Cellux helyett sebtapasz/sebragasztó valamit használtam, amit mielőtt a körmömre raktam volna, párszor ráragasztottam a bőrömre és így nem ragadt bele a körömlakkba. Nem cicóztam vele, egy csíkot használtam, ráraktam, festettem, lehúztam, következő. Nem vártam, míg megszárad, tényleg pár perc alatt megvolt. Aztán néztem, hogy így nem lett éles a széle, aztán rájöttem, hogy ez a leopárd minta miatt van. -.-' Szóval bejött a dolog, gyors volt, egyszerű és nagyszerű.

Kellemes hétvégét Nektek!

7 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik mind a két verzió :-) :-)

    Nézz be hozzám, ha van kedved :-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik,ügyes vagy!:))
    Üdv.aloebeautyblog.com

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Tegnap találtam a blogod, nagyon tetszik, amit és ahogy csinálsz a körmeiddel. Én csak az Essence féle körömnyomdát használtam, de azzal nem voltam különösebben elégedett. Lehet benézek én is a koromnyomda.hu-ra. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Örülök, hogy "megtaláltál" és annak még jobban, hogy tetszik is, amit csinálok. Ez volt a célom, hogy másoknak egy kis inspirációt adjak, úgyhogy sok sikert a próbálkozásokhoz! :)

      Törlés