2012. október 23., kedd

Nails for Holidays I. - Halloween

Be kell valljam, egy hete még túlzásnak tartottam, hogy néhol már kirakják a karácsonyi díszeket, a csokikat, ajándékcsomagokat. Aztán a városban sétálgatva betévedtem a Müllerbe, ahol végignézegettem a kitett cuccokat... Hát elkapott engem is, majdnem sírtam a gyönyörűségtől, de még csak október van!!! Gyorsan leépítettem magamban a kezdődő érzelmeket és hogy mégis kielégítsem az ünnepi vágyaimat, foglalkozom egy kicsit a Halloweennel.
Terveim szerint karácsony környékén több körmöt is elkészítek, hogy kiválasszam a tökéleteset, ezért indítok egy kis sorozatot Ünnepi körmök néven, az első bejegyzés pedig az én egyszerű, sötét halloween-i körmöm lesz. :)

Egyúttal bemutatom az AVON Inky Blue lakkját is.


Ez egy sötétkék körömlakk nagyon apró kék és zöld csillámokkal.


Nagyon szép lakk, csak kicsit sajnálom, hogy a kéksége nem mutatkozik meg igazán, felkenve már-már feketének tűnik.
Ez lett az alap, amire fóliával felvittem a Catrice Captain Sparrow's Boat-ját, ami egy csillámló grafitszürke. (Verus posztja után bátran dobálózom én is a finisek leírásával. :))


Ezután szivaccsal fehérítettem a "hátteret", mert feketével szerettem volna nyomdázni. Hogy éjszakai legyen, egy kis lilát adtam hozzá (Catrice Heavy Metallilac - ez az a szín, amit fel nem kennék a körmömre önmagában, de ilyenekre annyira jó, hogy az egyik kedvenc lakkom), majd Essence Sure Azure-rel világosítottam. Próbáltam egy holdszerű foltot kreálni, ehhez az Essence Ready for Boarding kollekcióból a Destination Sunshine-t használtam. Ez a képeken sajnos nem igazán látszik. 
Jön a nyomdázás, fedőlakk és kész is. :)





13 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon tetszik! :-)
    Van jó pár körömnyomda lemezem, de Nálad olyan szépeket látok, meg kellene próbálkoznom a bundle monster lemezekkel is...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! :) A BM lemezeket csak ajánlani tudom, nekem a 2011-es 25db-os készlet van meg és nagyon szeretem. :)

      Törlés
  2. úristen,ez szuper jó lett! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép a fekete, magára is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szerintem is, de annak sötétkéknek kellene lennie. :D

      Törlés