2012. december 5., szerda

Decemberi kihívás - 2. Télapó itt van

Amikor ihlet után kutattam, aranyosabbnál aranyosabb Mikulásos körmöket láttam, nagyon tetszett az is, amin "csak a ruhája" van, de valami mást szerettem volna. Aztán jött, hogy kémény Mikulással, de olyan is van már. Hát akkor maradt a kandalló. :) Így ez került a gyűrűsujjamra, aztán túl üres volt, de azért egy éppen lehuppanó Télapó rajzolásának nem állnék neki... Ezért ég benne a tűz - tudom, tudom, így fájdalmas a leérkezés... Szóval így a végére már semmi köze nem lett a témához, de én belemagyarázom. :)


A kandalló feletti girland viszont annyira megtetszett, hogy ki kellett próbálnom a többi körmömön is, szerintem nagyon feldobta az egészet.

A piros szín itt sem az igazi, de közelebb áll a valósághoz.


Használt eszközök: AVON Nail Experts Peeling and Brightleness Solver alaplakk; AVON pro+ Vintage Boutique; China Glaze With Love, AVON pro+ Midnight Green; Maybelline Colorama 23 (fekete); Essence MD 39 Spicy; Essence C&G 23 Sundancer; Essence SYF 06 Juicy Orange; Catrice 650 Goldfinger, Essence BTGN High Gloss fedőlakk; ecset és pontozók.

A CG gyönyörű piros, két rétegben jól fed, a fenti képeken 3 réteggel látható, a lenti képeken 2 réteggel. Nagyon gyorsan szárad, állag tökéletes. Az Avonos Vintage Boutique kicsit lassabban szárad, de nem vészes, két rétegben oké, ha ügyesen lakkozunk. :)


Hallgassatok zenét: The Ronettes - I Saw Mommy Kissing Santa Claus, nézzétek a többieket és legyen szép napotok!



23 megjegyzés:

  1. Az ilyenktől megy el a kedvem Körömfestéstől... Minek ha más ilyet is tud? :D Nagyon gyönyörűséges lett! =) És nagyon ötletes. Az a kandalló.... <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na jó, azért remélem, hogy ezt nem komolyan mondtad!! :)) köszönöm szépen! <3

      Törlés
  2. Nagyon szuper lett!
    Olyan a kandallós köröm mintha matrica lenne.
    Jó a kézügyességed..)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik ! :) Ügyi vagy! :) Habár ezt tudja mindenki :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök, hogy tetszik, köszönöm! :) de vannak itt nálam sokkal ügyesebbek is! :)

      Törlés
  4. Nagyon tetszik a kandalló, ötletes. És nincs semmi gond a belemagyarázással, bár ha a télapó a kéményen akar jönni, akkor lesz meglepetése megérkezéskor :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ott a tej, majd csak feltalálja magát, ha kigyulladna :):D

      Törlés
  5. Teszik nagyon az ötlet és a megvalósítás is. Tényleg van hova fejlődnöm...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem gondolom, hogy remekműveket alkotnék, de abban biztos vagyok, hogy egy kis idő és elszántság kell hozzá, és kihozhatjuk magunkból a legjobbat. :)

      Törlés
  6. Nagyon szép lett, mint mindig :)))

    VálaszTörlés