2012. január 25., szerda

A Konadról

Biztos sokan ismeritek már a Konad nevezetű, számomra még csodának számító találmányt. A dolog nagyon egyszerű, el is gondolkozik az ember, hogy "ezt miért is nem én találtam ki?". A művelet még ennél is egyszerűbb: fogjuk a körmöt, ha sajátunkról van szó, még fogni sem kell, szépen kifestjük, közben nagyon sokat várunk (sorozatokat nézünk, blogot olvasunk, elmélkedünk) és végül rányomdázzuk a kifestett körmünkre a kiválasztott mintát. Tényleg fantasztikus dolgok születnek belőle csupán néhány gyakorlás után is (egyelőre ezt is csak remélem) és különösebb kézügyesség sem kell hozzá. Pár éve megvettem az essence körömnyomdáját, de valahogy nem voltam lenyűgözve, talán én voltam a béna, nem tudom. Most sikerült beszereznem a Konad készletét, amivel egyszerűbb, gyorsabb dolgozni és az eredmény is szebb. A gyakorlásaimat követhetitek majd figyelemmel. :)

A készlet: egy (vagy több) mintalemez, egy lehúzó és egy nyomdázó.
a nyomdázó és a lehúzó - a kép a google-ről származik

2 megjegyzés:

  1. Szia! Én is nézegettem az essence-s nyomdát, de sokan írtak róla negatívumokat, szóval nem mertem megvenni.... De ahogy látom ez a szett neked eddig jól teljesít ;) Te hol szerezted be?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! A koromnyomda.hu oldalról rendeltem. Az essence sem rossz, de talán a gravírozás nem olyan "mély" és ezért sikerült minden halványan. De töltök fel képet, amin azt használtam! :)

      Törlés