2012. október 13., szombat

Back to basics

Sziasztok!

A régi olvasóimnak egy nagy puszi jár a hűségért, az újaknak pedig üdv! :)
Az elmúlt pár hónapban nem jött ihlet, kedvem sem volt körmöt festeni... Ez a blogolás szempontjából kellemetlen, de a körmeimnek nagyon jót tett. A sok lakktól már kezdtek elszíneződni, ez most szépen helyrejött, kicsit erősödtek is. Annyira hozzászoktam ehhez a természetes állapothoz, hogy most nem is csapnék bele a közepébe, csak egy egyszerű francia manikűrt készítettem.

Sokáig gondoltam, hogy a francia manikűrhöz bazihosszú körmök kellenek, de most már rövid körmökön is nagyon tetszik. Mivel a körömvég festéséhez nem használok sablont, ezért egy olyan fehér körömlakkal csinálom, ami csak szintefehér, tehát nem látszik, mennyire szabályos a vonal, melyik körmön vastagabb, mégis megmarad a francia hatás. Ez pedig az Essence Colour&go 02 White Secret lakkja (ami helyett nemsokára kell valami alternatíva...). Alapozás után festettem a fehér részt, majd erre húztam egy réteget a Moyra 47-eséből, szerintem ez a lakk másra nem is nagyon jó, de erre tökéletes. 


A díszítéshez az Essence fehér nyomdázós lakkjával, essence lemezzel, illetve a 201-es Bundle Monster lemezzel nyomdáztam. Nektek hogy tetszik?

Kövessetek Instagramon: ramona0321 néven megtaláltok!


 

8 megjegyzés:

 1. ooooh. ami a gyűrűsujjadon van, az eszméletlen *__* Nagyon tetszik! Puszi.

  VálaszTörlés
 2. megmaradok olvasónak! nagyon örültem, amikor láttam, hogy kiraktad a postot! :))
  nagyon szép a körömnyomda, honnan rendelted/vetted és mennyiért ?:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ennek nagyon örülök, köszönöm szépen! :)
   Magát a nyomdázót (Konad) a koromnyomda.hu-ról rendeltem és kb. 2500ft volt. Innen rendeltem 5 mintalemezt, azt hiszem volt valami akció, hogy négyet fizettem, ötöt kaptam. A Bundle Monster mintalemezeket ebay-ről rendeltem, az árára sajnos nem emlékszem, de kb 25-30$ között fizettem a 25db-ért. Ezen kívül van 3-4 essence lemezem a müllerből, de azokat nem szeretem. :)

   Törlés
  2. köszönöm szépen! :)
   és mennyi az a 25-30$ Ft-ba? :)

   Törlés
  3. 5300-6300 a megaport.hu szerint. szóval nagyon jó ár a konad lemezekhez képest. :)

   Törlés
 3. húúúde jó a gyűrűsujj minta :) és tényleg szépek a körmeid!

  a szóellenőrzésd nem kapcsolod ki?:$

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :)
   És azt is, hogy szóltál, azt hiszem elhárítottam a problémát. :)

   Törlés