2015. október 26., hétfő

Greige Gardens & 301 Midnight Green

Sziasztok!
Ma egy igazán őszi manikűrt hoztam, őszi színekkel, levelekkel, hangulattal.

A kész alkotás

Évek óta nem vettem körömlakkot (na jó, ez költői túlzás, de ahhoz képest, hogy régen milyen gyakran vásároltam, tényleg elenyésző ez a mennyiség), így még mindig a régi lakkjaimból gazdálkodom, de így újra felfedezek és értékelek régi színeket. Ilyen a mostani alapként használt Sally Hansen Greige Gardens szürke, ami egy igazi "meleg" szürke árnyalat.
Erre nyomdáztam a Moyra Metal kollekciós 301-essel és a Konad m63-as lemezével (ezt is nagyon régen használtam, már el is felejtettem). A Moyra lakkja egy bronzos szín, még mindig nem tudom, illik-e a szürkéhez, de van olyan pillanat, amikor nagyon tetszik.

SH Greige Gardens + Moyra 301

Mindenképp több színnel szerettem volna nyomdázni, már régóta szeretném ezt kipróbálni, de nem is olyan egyszerű összeválogatni 3 tényleg passzoló színt kevés lakkból. Szempont volt, hogy valamivel feldobjam a manikűrt, de mégis összhang legyen, illetve hogy a második nyomdázó lakk se legyen matt finisű.

A használt lakkok

Így esett a választás az AVON Midnight green lakkjára, amivel a leveleket nyomdáztam (Bundle Monster 208-as és 221-es lemezéről). Ha újra csinálnám, valószínűleg narancsos vagy bordós árnyalatot választanék, hogy az évszakhoz jobban passzoljon, de így is szerettem. :)

Az elkészült mű újra

Legyen szép napotok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése