2015. október 24., szombat

Sparkling You're such a Budapest

Sziasztok!
Az utóbbi pár évben a körmeim igencsak háttérbe szorultak, eléggé elhanyagoltam őket. Nem tudtam rá elég időt szánni és a könnyebb utat választottam: az elmúlt egy évben már műkörmöm volt. Havonta másfél óra és nem volt vele gond. Aztán elkezdett hiányozni a körömfestés, az alkotás és az "éncsináltam-érzés", úgyhogy egyre többször kértem világos színt és kevés mintát, hogy minél egyszerűbb legyen kifesteni otthon. :)
Ez a dolog odáig fajult, hogy már én csinálom magamnak a körmöket. Nincs végzettségem, de az alapokat megtanultam (inkább elméletben, mint gyakorlatban) és ez a szint nekem megfelel, emellett az alkotást is élvezem.
Ahogy belemerültem, elkezdett hiányozni a nyomdázás, a blog... Nem igazán tudtam, hogy van-e még élet a bloggervilágban, így nem is gondoltam, hogy visszatérek. Aztán mégis. Nagyon jó érzés visszanézni a régi alkotásokat, és ha másért nem, ezért megéri csinálni ezt az egészet.
Tervezem, hogy megszabadulok a műkörmöktől, de ezt még át kell gondolni, hogy a legjobb megvalósítani. Bármelyik "módszer" mellett döntök, a folyamat itt úgyis nyomonkövethető lesz.
Addig is itt a mostani körmöm, nem friss alkotás (kb. egy hetes) és nem is nagy szám, de az egyszerűség híve vagyok ebben is és imádom. :)


OPI You're such a Budapest

Legyen szép napotok! :)

2 megjegyzés:

 1. Nekem is megvan ez a lakk, nekem is nagyon tetszik. :) A díszítés csodás lett. ;)
  Nagyon jó újra olvasni!! ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, nagyon vágytam erre a lakkra, de meg tudtam várni a leárazást, nagyon büszke voltam magamra. :D
   Köszönöm szépen a sok biztatást! :)

   Törlés