2016. január 5., kedd

Hópelyhek

Boldog új évet kívánok Mindenkinek!
Ma a tavalyi év utolsó nyomdázását mutatom meg, de igazán aktuálissá vált ebben a nagy havazásban. Szerettem, mert viselhető volt és a lakk tartósságával sem volt gond.
A fényképek készítése okoz még némi problémát, mert iszonyú nehéz segítség nélkül és lámpafénynél nagyon ügyesnek kell lenni, hogy a színek stimmeljenek, elég éles legyen, stbstb.Mióta visszatértem a blogvilágba a jó nagy (kb. két év) kihagyás után, csak ámulok, mennyi-mennyi csoda van a lakkok, nyomdalemezek, bloggerek között. Nehéz felzárkózni - időhiány, anyagiak miatt - a sok újdonsághoz, de igyekszem meglepni magam apróságokkal, amelyek igazodnak a pénztárcámhoz is. Úgyhogy én egyelőre maradok a drogériás lakkoknál és az ebayes lemezeknél. 
Ennél a manikűrnél két Catrice lakkot használtam, a limitált London Calling-ot a Check & Tweed kollekcióból, valamint a Nickel Minaj-t. Utóbbi nagyon ezüst, nagyon fényes, szuperpigmentált, nyomdázáshoz tökéletes.


A nyomdalemez egy névtelen kínai az ebay-ről, amúgy Born Pretty (L018) utánzat. Nehezebben használható, mint egy "neves" lemez, de kis gyakorlással szép nyomdázások alkothatók vele.

További szép napot nektek! :)

2 megjegyzés:

 1. Hát hello újra itt! :)
  Szuper manikűr lett, nekem nagyon tetszik. :)
  Az újdonságok pedig tényleg tucatnyival jöttek, de biztosan meg fogod ismerni az újabb dolgokat. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :) Nagyon, örülök, hogy tetszik! :)
   Igyekszem felzárkózni, de aaaannyiiii gyönyörűség van, azt sem tudom jelenleg, hogy melyik finis tetszik a legjobban. :D

   Törlés