2012. október 19., péntek

Plum Seduction

Újra jelentkezem, egy kicsit megújulva, egy kicsit szokatlan poszttal.
Az egyik kedvenc lakkom a Catrice Plum Play With Me. Mivel kivonták a forgalomból, és az enyém már fogyóban van, elhatároztam, hogy felkutatom az utódját. Az első próbálkozásom ez az AVON lakk, és nem az utolsó, mert sajnos még csak nem is hasonlít. Íme a "teszt":

AVON Plum Seduction

Amikor AVON lakkot rendelek és használok, mindig van egy (-két) wáddöfákk érzés bennem... Az, hogy nem olyan színe van, mint a katalógusban, nem meglepő, nem is várom el. Szóval, kibontom a dobozt, meglátom az üveget, csalódok egy kicsit, majd beletörődök, megsimogatom, és bebeszélem magamnak, hogy mégiscsak gyönyörű. Aztán felkenem és itt jön a nagy meglepetés, hogy egyáltalán nem is olyan, mint az üvegben... Ez a sötétlila szín például bordó lesz, amikor felkenem. A második réteg felkenése után kapjuk meg azt a színt, ami egy kicsit sem hasonlít az üvegben lévőre.


Nem bánom, hogy megvettem, mert gyönyörű, nekem igazi téli szín, nagyon kellemes meleg tónusa van.


Még csak pár darab AVON lakkom van, és azon kívül, hogy a színe szinte egyiknek sem olyan volt, mint amire számítottam, mindegyiket imádom. Az állaguk tökéletes, könnyű felfesteni, elterül, két rétegben gyönyörűen fed és nagyon gyorsan szárad. Egy kicsit túl is becsültem és nem sokkal a lakkozás után megpróbáltam nyomdázni rá. Hát a vége az lett, hogy a nyomda szépen feltolta a lakkot a körmömön. :D


És végül az összehasonlítás az imádott színnel:


Nektek melyik tetszik jobban?
Hogy tetszik az új dizájn?

Kellemes hétvégét Mindenkinek! :)

U.i.: Nézzétek meg Andi tesztjét, ő napfényben is lefotózta!: http://puderfelho.hu/avon/koromlakk-plum-seduction/




2 megjegyzés:

  1. nem tudom eldönteni.. :(( mind a kettő gyönyörű!!
    az AVON-os katalógusos rendeléssel én is így jártam..

    VálaszTörlés
  2. Kár értük egyébként, mert minőségre jó mindegyik. :/

    VálaszTörlés